Products Menu

WIHA kábelcsupaszító kerek kábelekhez 140 6-13 Z73006/No.44620

Youtube videos

Price:
€ 29.80 (€ 23.47 + VAT)
Unit price: € 29.80/pc
Availability: In stock
• Kerek és nedvestéri kábelek precíz és biztonságos színelő köpenycsupaszításához o 6 - 13 mm átmérőhatárok között (pl. NYM 3x1,5 mm2 – 5x2,5 mm2)
• Kényelmes használat az ergonomikus markolatformának köszönhetően
• Lehetővé teszi a köpenycsupaszítást nehezen hozzáférhető helyeken, pl. szerelő aljzatokban, elosztódobozokban, kapcsolószekrényekben, falon stb.
• A házba helyezhető hosszütköző elősegíti a különösen pontos munkát
• A rögzítőcsipesz biztosítja a biztonságos tárolást és megakadályozza a szerszám károsodását
Manufacturer: WIHA
Average Rating: Not Rated

Description

Termékleírás
A kerek és nedves helyiségekben használt kábelek lecsupaszításakor a hozzáférés gyakran nehezebb, mert például a csatlakozók vagy elosztódobozok általában a mennyezet területén vagy a kapcsolószekrényekben helyezkednek el. A kerek kábelekhez való köpenycsupaszító szerszámmal még a nehezen hozzáférhető területeken történő munka is rendkívül könnyűnek bizonyul. A lekerekített szerszámfejnek és a hosszúkás, ergonomikus markolatnak köszönhetően a köpenycsupaszító szerszám tökéletesen illeszkedik a kézben, és fokozott kényelmet biztosít még a nehezen hozzáférhető munkaterületeken is. A szerszám biztosítja az összes szokványos, körülbelül 6–13 mm átmérőjű kerek kábel biztonságos lecsupaszítását, így a vágási mélységet nem kell külön manuálisan előre beállítani. Ezenkívül a házba épített beépített hosszütköző elősegíti a különösen pontos munkát, ha ugyanazon eltolási mérettel rendelkező sorozatokat munkálunk meg. A rögzítőcsipesz biztosítja a biztonságos tárolást és megakadályozza a szerszám károsodását.
Alkalmazás
A 6–13 mm átmérőjű (pl. NYM 3 x 1,5 mm² – 5 x 2,5 mm²) kerek és nedves helyiségekben használt kábelek lecsupaszítására, még nehezen hozzáférhető helyeken is, pl. a mennyezet és a fal területén, az elosztódobozokban, kapcsolószekrényekben stb.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!