Products Menu

WIHA automata saruzó fogó érvéghüvelyhez 220 0,08-16,0 AWG 28-5 Z62000506SB/No.41246

Youtube videos

Price:
€ 232.71 (€ 183.24 + VAT)
Unit price: € 232.71/pc
Availability: In stock

• Növeli hatékonyságát: automatikus beállítás az érvéghüvely méretéhez. Megfelelő nyomóerő széleskörű alkalmazási területre 0,08 – 16mm2 között.
• Megkönnyíti a kezelést: a hatlapú sarupréselésnek köszönhetően elkerülhető a kis kábelvégek beakadása a fogófejbe.
• Növeli biztonságát: az éradagoló sablon segítségével megbízhatóan dolgozhat, mivel meggátolja az érvéghüvely műanyag szoknyájának az összenyomását.
• Csökkenti költségeit: egy beépített kar segítségével a préselés bármikor abbahagyható.

Manufacturer: WIHA
Average Rating: Not Rated

Attached documents

Description

Termékleírás
Krimpelő fogók klasszikus alkalmazásánál fennáll az a veszély, hogy az érvéghüvelyek beszorulnak a fogóba vagy hibásan történik a krimpelés. A hatlapú sajtolású automatikus krimpelő fogóval elkerülhetők a szükségtelen kábel- és érvéghüvely-hulladékok. A fogó 0,08 - 16 mm² közötti nagy krimpelési tartománnyal rendelkezik és így kompakt formában egy szerszámban egyesít két krimpelő fogót. Ezzel a krimpelő fogó az alkalmazások nagy részét lefedi. A hatlapú krimpelésnek köszönhetően elkerülhető, hogy érvéghüvelyek a fogón maradjanak. Továbbá a megvezetés-segítő további folyamatbiztonságot nyújt a műanyag köpeny krimpelésének megakadályozásával. A fogó az automatikus krimpelő funkciónak köszönhetően egyaránt alkalmasak üres hüvelyekhez (16 mm²-ig) és iker hüvelyekhez (10 mm²-ig). Ráadásul a rugalmas és ütéscsillapított műanyag markolatok kényelmes, kifáradás nélküli munkát garantálnak. Egy integrált kar lehetővé teszi, hogy a krimpelési művelet kézzel bármikor megszakítható.
Alkalmazás
DIN 46234, DIN 46230, DIN 46341 szerinti szigeteletlen kábelsaruk, csapos kábelek, illesztő csatlakozók és mini kábelsaruk feldolgozására.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!