Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Viroplazin kapszula 200mg kutyák és macskák számára vírusos fertőzések kiegészítő kezelésére 10db

Price:
€ 39.13 (€ 30.81 + VAT)
Unit price: € 3.91/pc
Availability: In stock
Vírusos fertőzések (mint kutyák parvovírus okozta bélgyulladása, macskák panleukopéniája és calici vagy herpesz vírus okozta rinotraheitisze) kiegészítő kezelésére
Manufacturer: Pharmatecton
Average Rating: Not Rated

Description

A Viroplazin egy prodrug: inaktív összetevőiből - barackmag kivonat és nátrium-tioszulfát - a vírusfertőzés indukálta gyulladásos folyamatok során termelődő enzimek hatására az aktív hatóanyagok csak a fertőzött sejten belül szabadulnak fel. Ezek, a tiocianát, a hipotiocianát és a benzaldehid a vírussal fertőzött sejtek gyors pusztulását (pyroptosisát) okozzák.

Termékforma: nyitható kapszula

Célállat fajok: kutya, macska

Javallatok: Kutyák és macskák olyan vírusbetegségeiben (kutya parvoenteritis, macska panleucopenia -, herpes rhinotracheitis stb.), ahol heveny-félheveny, gyulladásos tünetekben megnyilvánuló vírusfertőzés áll a megbetegedés hátterében. Baktériumos társfertőzésben antibiotikumokkal együtt is adható.
Adagolás: A Viroplazin bontható kapszula formájában kapható, az állat szájába adva, vagy a kapszulát kinyitása után az eledelbe keverve adagolandó.
Dózisa 5 mg/ttkg naponta 2x, 3-5 napon át. 25 mg, 50 mg és 100 mg hatáserősségben érhető el.
A kezelés alatt kerüljük a fokozottan antioxidáns anyagok (C-vitamin, E-vitamin, szelén stb.) bevitelét, mert csökkentik a szer vírusellenes hatását.

Kiadhatóság: vény nélkül kapható

Kiszerelés: 10 kapszula

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!