Products Menu

ROYAL CANIN MEDIUM DENTAL CARE - SZÁRAZ TÁP FOGPROBLÉMÁKRA HAJLAMOS, KÖZEPES TESTŰ FELNŐTT KUTYÁK RÉSZÉRE 10 kg

Youtube videos

Price:
€ 49.67 (€ 39.11 + VAT)
Unit price: € 4.97/kilogram
Availability: In stock

For adult dogs to help maintain dental health From 11 to 25 kg

Manufacturer: Royal Canin
Average Rating: Not Rated
Feed's weight
10kg

Description

Evés után elkerülhetetlenül baktériumok telepednek meg a kutya fogain. Ha ezt követően nem tisztítják meg a kutya fogait, ezek a baktériumok foglepedék kialakulását eredményezik, amely végül fogkővé alakul – ez pedig veszélyt jelent a kutya egészségére nézve.

A ROYAL CANIN® Dental Care Medium „intelligens” tápszemcse-állaga úgy van kialakítva, hogy segítsen megtisztítani a fogakat, miközben a kutya rág. Amikor a kutya ráharap a tápszemcsére, a fejlett mechanikai állagú tápszemcse körülveszi a fogakat, így fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.

Emellett ez az ízletes táp olyan kelátképző anyagokkal is ki van egészítve, amelyek megkötik a kalciumot a kutya nyálában, így segítenek megakadályozni a fogkőképződést, ezáltal támogatva a kutya fogainak általános egészségét.

Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium táp akár 99%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium bizonyítottan sikeres.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!