Products Menu

ROYAL CANIN COAT BEAUTY CARE - ALUTASAKOS ELEDEL FÉNYTELEN ÉS DURVA SZŐRZETŰ KUTYÁK RÉSZÉRE 0,085 kg

Youtube videos

Price:
€ 1.03 (€ 0.81 + VAT)
Unit price: € 12.13/kilogram
Availability: In stock

A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf „intelligens” táp belülről táplálja kutyája bőrét és szőrzetét, ami azt jelenti, hogy kutyája nemcsak jobban fog kinézni, hanem jobban is fogja érezni magát.

Manufacturer: Royal Canin
Average Rating: Not Rated
Feed's weight
0.09kg
Qty:
(This product has a minimum quantity of 12)

Description

A szőrzet állapota jól tükrözi a kutya közérzetét. A dús és selymes szőrzet a jó táplálásra utaló jel.

Ez a táp omega-3 és omega-6 zsírsavakkal, valamint gamma-linolénsavban (GLA) gazdag borágó olajjal kiegészített. E tápanyagok segítenek táplálni a kutya bőrét és szőrzetét.

Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Coat Care Loaf táp tirozint és fenilalanint is tartalmaz. Ezek az tápanyagok a kutya szőrszínének elmélyítését előidéző melanin előanyagai.

A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf  bármilyen testméretű, fénytelen és durva szőrzettel rendelkező kutyák számára alkalmas. Ezen eledel összetétele több évtizedes élvonalbeli tudományos kutatásokon alapul, és a termék a kutya szőrzetét is táplálja!

E finom pástétom mellett a Coat Care táplálási programunk ropogós tápszemcsékből álló száraz táp formájában is elérhető. Mindkettő teljes értékű eledel, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná meg a finom pástétomot a száraz tápra rétegezve etetni?

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!