Products Menu

Pénzes Bethen/ Terrárium

Price:
€ 5.89 (€ 5.61 + VAT)
Unit price: € 5.89/piece
Availability: In stock
Average Rating: Not Rated

Description

DR. PÉNZES BETHEN szerző (1934-2005) biológus, az Állatkert Akváriumának volt vezetője. A halbiológia és akvarisztika országos, sőt nemzetközi hírű szaktudósa 1959. július elsejétől másfél évtizeden át vezette az Állatkert Akvárium-Terrárium Osztályát. Az ország nyilvánossága leginkább ismeretterjesztő munkái, könyveinek sokasága nyomán ismerhette: az általa írt könyveket a hazai amatőr akvaristák generációi forgatták.
*

Sokan tartanak vagy legalábbis szeretnének állatokat tartani a város kőrengetegében, hogy ne veszítsék el teljesen a kapcsolatukat a természettel.

Nekik ad tanácsot ez a könyv arról, hogyan gondozzák kedvenceiket, mit kell tudniuk a több mint 50 hazai és külföldön honos kétéltűről, hüllőről, kisemlősről.

A szerző - a terrarisztika kiváló ismerője - megismertet a különböző terráriumok készítésének, berendezésének, a táplálékállatok beszerzésének és tenyésztésének módjával is.

*
„Terrárium” című ezen kiadványt terrarisztika iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, amely a szerző ajánló szavaival:

„Mindig nagyszerű, tanulságos időtöltés volt. Most is az! Talán hatványozott mértékben. Ehhez a remek hobbihoz kívánunk sok örömet!

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!