Products Menu

ONE Dual Nature Adult Marha 750g

Price:
€ 4.59 (€ 3.61 + VAT)
Unit price: € 6.12/kilogram
Availability: In stock

Purina One® DualNature™ természetes Spirulinával és a textúrák izgalmas kombinációjával.
100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, esszenciális tápanyagokkal, és marhában gazdag, melyet macskája imádni fog.
 

Manufacturer: Purina
Average Rating: Not Rated
Feed's weight
0.75kg
Qty:
(This product has a minimum quantity of 8)

Description

A Spirulina egy természetes összetevő, amely segít támogatni macskája immunrendszerének egészséges működését. Ez egy kékeszöld alga, amely a meleg vizekben fejlődik a világ szubtrópusi és trópusi területein. Az egyedi és robusztus táplálkozási profiljáról ismert Spirulina hozzájárul a macskák egészségéhez.
Száraz, ropogós tápszemek és puhább, lágyabb falatok izgalmas kombinációja, mely magas minőségű fehérjét tartalmaz mint ideális aminosav forrás, mely támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.
Purina One® Látható egészség most és a jövőben is! DualNature™ Spirulinával. Marhában gazdag.Bizonyítottan, akár 40%*-kal csökkenti a fogkőképződést
*Purina kutatás
Kiegyensúlyozott ásványi anyagokat tartalmaz a húgyúti rendszer támogatásáért.. Omega-6 zsírsav és cink tartalmánál fogva hozzájárul az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásához. Ásványi anyag és D-vitamin tartalma segít az erős és egészséges csontozat fenntartásában.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!