Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Feliway Friends párologtató és utántöltő 48 ml

Youtube videos

Price:
€ 30.95 (€ 24.37 + VAT)
Unit price: € 30.95/pc
Availability: In stock
A Feliway Friends segít csökkenteni a macskák közötti feszültséget és konfliktushelyzeteket, ezáltal segít a macskáknak harmóniában együtt élni a közös otthonukban. 
Manufacturer: CEVA
Average Rating: Not Rated

Description

A FELIWAY FRIENDS egy könnyen alkalmazható megoldás az együtt élő macskák közötti konfliktusok csökkentésére, hogy elkerülhető legyen a verekedés, üldözés, akadályozás, bámulás. 

 • Elősegíti, hogy a macskák harmóniában élhessenek egymással egy otthonban. A folyamatos hatás állandó harmóniát biztosít.
 • Klinikai hatékonysága bizonyított, állatorvosok ajánlásával.


Jellemzők:

 • Klinikai kísérletek bizonyítják, hogy a Feliway Friends csökkenti a macskák közötti feszültséget és konfliktushelyzeteket, ezáltal segít a macskáknak harmóniában együtt élni a közös otthonukban. A Feliway Friends annak a ‘macska appeasing feromonnak’ (appezinnek) a szintetikus változata, amit természetes körülmények között az anyamacska termel az ellést követően. Ez a feromon az emlőtájékon termelődik, és a levegőbe került feromon érzékelése a szaglószervhez közeli területen történik. Az appezin segíti a kölykök és az anyamacska közötti kötődés kialakulását és fenntartását. Kimutatták, hogy az appezin hasonló kötődést vált ki a többmacskás otthonokban együtt élő felnőtt egyedek között. 
 • A Feliway Friends-ben található szintetikus appezin az elektromos párologtató készülék felmelegedésekor szabadul fel és jut a környezetbe.
 • A Feliway Friends fajspecifikus, kizárólag a macskák érzékelik, és minden macska számára ugyanazzal a hatással bír. Nincs bódító hatása sem a háztartásban élő más állatokra, sem az emberre.
 • A Feliway Friends együttes alkalmazása egyéb kezeléssel nem ellenjavallt.
 • A macskák viselkedése nagyon összetett, többféle módon befolyásolható. A Feliway Friends az elsőként választandó nem-gyógyszeres megoldás, ha a cél a harmónia megteremtésének elősegítése többmacskás otthonokban. Bizonyított, hogy csökkenti az egy otthonban együtt élő macskák között fellépő konfliktushelyzetek és feszültség gyakoriságát, valamint ezek intenzitását.
 • Egyes esetekben további viselkedésterápia és környezetmódosító lépések válhatnak szükségessé, és állatorvosához vagy viselkedés-terapeutához kell fordulni.
 • A Feliway Friends alkalmazható egyéb, az állatorvosa vagy viselkedésterapeutája által javasolt viselkedésterápia kiegészítéseként.
 • A Feliway Friends nem állatgyógyászati gyógyszerkészítmény. Betegségre utaló tünetek esetén forduljon állatorvosához!
 • A párologtatót abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol a macskák a legtöbb időt töltik.

Összetétel:
Macska appeasing feromon (C.A.P.) analóg 2% (m/m). Izoparaffinos szénhidrogén q.s. 100 ml .

Veszély:
Tartalmaz: Szénhidrogének, C14-C19, izoalkánok, gyűrűs, <2% aromás
Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.
A veszélyt a folyadék légutakba való bejutása (aspirációja) jelenti, a lenyelést és félrenyelést követően.
GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. TILOS hánytatni.

Hatásterülete: 50-70 m2
Egy 48 ml-es tartály tartalma kb. 30 napra elég.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!