Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Méhészek könyve

Price:
€ 9.03 (€ 8.60 + VAT)
Unit price: € 9.03/piece
Availability: In stock

A szerző 65 éven át folytatott méhészkedése tanulságait foglalja össze könyvében. A hosszú évek alatt megismerte a különböző kaptártípusok előnyeit és hátrányait, közben sok tapasztalatot gyűjtött a méhcsaládokkal való bánásmódról. Saját kárán tanult azokból a próbálkozásaiból, amelyek másképp végződtek, mint ahogyan tervezte. Azonban soha nem felejtette el, hogy a természet évszakonként változó feltételeivel döntő szerepet játszik a méhek életében, mivel a mézelő méh is a természet része. Ha valaki a méhészetben sikert szeretne elérni, annak eleinte csak kevés méhcsalád gondozását szabad vállalnia. A szerző szándéka, hogy könyvével biztos segítséget adjon a méhészeknek.

Manufacturer: Mezőgazda kiadó
Average Rating: Not Rated

Description

Előszó

Hatvanöt éve tartó méhészkedésem során hat különböző keretmérettel dolgozta: kezdetben a "Gerstunggal" [Gross Rammerschlagbn (Velky Ratmírov a mai Csehország)], 1945 nyarán egy osztrák kerettípussal, a "Waldviertel"-lel, amire már nem emlékszem. Weissacht-Flachtban édesapámmal a "Neu-Wüttemberger"-rel és a "német normállal", aztán éveken keresztül a "Zanderrel" és végül a "Dadanttal".
Nemcsak e kaptártípusok előnyeit és hátrányait ismertem meg, hanem sok tapasztalatot is gyűjtöttem a méhcsaládokkal való bánásmóddal kapcsolatban. Tanultam azokból a csapásokból és eseményekből is, amelyek másként végződtek, mint ahogy terveztem. A jövőbetekintés hajtott. Ezért fordultam mindig újra más keretméret felé, mégpedig sikerrel.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!