Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Florentero act 15ml paszta

Price:
€ 11.51 (€ 9.06 + VAT)
Unit price: € 767.39/liter
Availability: Hiánycikk
A Florentero Act javasolható akut bélbeli felszívódási zavarok esetén.Támogatja a bélflórát a hasmenés ideje alatt és a lábadozás során.
Manufacturer: Candioli Farmaceutici
Average Rating: Not Rated

Description

Jellemzői: A Florentero ACT javasolható hasmenéssel járó akut bélbeli felszívódási zavarok esetében. Támogatja a bélflórát a hasmenés ideje alatt és a lábadozás során.

Összetevők: A már jól ismert összetevők (fruktooligoszacharidok, mannánoligoszacharidok, Enterococcus faecium és vitaminok) mellett a megújult formula a következőket is tartalmazza:

HECO: Nátriumot, Káliumot, Magnéziumot, Kalciumot és Foszfort tartalmazó speciális elektrolit komplex, amely segít pótolni a hasmenés során elvesztett ásványi anyagokat.

BACNUTRA: Kétféle, természetes eredetű, mikrobaellenes peptid (Laktoferricin B és Nisin A) keveréke. Gram + és Gram- baktériumok, vírusok, egysejtűek, gombák ellen is hatékonyak. A baktériumok sejtmembránhoz kötődve károsítják a kórokozókat és immunmoduláns hatásuk is van. A normál bélflórát nem befolyásolják.

LACNUTRA: Ötféle, inaktivált Lactobacillus és Pediococcus baktériumtörzs elegye. Nem képesek szaporodni a bélben, de ellenállnak a gyomor-és bélnedvek, valamint az epesavak emésztő hatásának. Elősegítik az élő, hasznos baktériumok kolonizációját. Kötődnek az epithel sejtekhez, gátolva a kórokozók megtapadását. Mérsékelik a TNF- aktiválódását, így csökkentik a gyulladást és az apoptózist. Szabályozzák a citokinek és az immunglobulinok termelődését és aktiválják a makrofágokat.

YANG: Három inaktivált gombafajta kombinációja, ami gátolja a baktériumok kötődését a bélhámsejtekhez és immunmoduláns hatással is rendelkezik.

LALTIDE: Nukleotidokban gazdag élesztőkivonat, ami a bélhámsejtek osztódásához nyújt gyors és hatékony segítséget.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS: EU által engedélyezetten, egyedülállóan, élő baktériumtörzsként szerepel a készítményben. Hatásai a következők: javítja a bélsár állagát, csökkenti a coliformok mennyiségét a bélben és megakadályozza a clostridiumok és más kórokozók túlszaporodását, növeli a Lactobacillus populáció nagyságát a bélrendszerben, optimalizálja az emésztő folyamatokat, szabályozza a helyi immunitást, csökkenti a bélbeli gyulladást, megakadályozza a kórokozók bélhámsejtekhez történő kapcsolódását

MEGVÁLTOZOTT ADAGOLÁS: MACSKA/KUTYA: 1 ml/5 testtömegkilogramm. Osszuk a napi adagot két részre (reggel, este). Keverjük az eleségbe, vagy adjuk közvetlenül az állat szájába. Adagoljuk a készítményt 1-2 hétig.

Kiszerelés: 15 ml paszta műanyag fecskendőben, papírdobozban

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!