Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Dräger ( Draeger ) X-plore 3500-as sorozatú többször használható bayonett szűrős félálarc

csomag

Youtube videos

Price:
€ 29.50 (€ 23.23 + VAT)
Unit price: € 29.50/pc
Availability: In stock
​A tökéletes kombináció: modern forma és kis súly, ami fokozott védelmet és kényelmet biztosít. Válassza ezt ha hosszú távú védelemre van szüksége nehéz körülmények között.
Manufacturer: Dräger
Average Rating: Not Rated
Available Options:
Option 0:
Please select the accessory products you would like to add to the cart!
Dräger maszk tároló tasak Dräger maszk tároló tasak
€ 8.47

Description

Kényelmes: könnyű, alacsony ellenállású lélegzés

​A légzésvédő maszkok innovatív formája biztosítja a könnyű, kényelmes lélegzést. A kilégzési szelep nagy nyílása csökkenti a légzési ellenállást. Az orr-rész lépcsőzetes elrendezése optimális nyomáselosztást biztosít. A maszk anyagánál is figyelembe vettük a kényelmet: az X-plore 3500 a különösen puha és bőrbarát DrägerFlex anyagból készült. Az első osztályú kényelem kiváló tartóssággal párosul.

Pontosan illeszkedik: optimálisan igazodik minden archoz

​A szűrők oldalsó elhelyezése és a maszkok lapos kialakítása maximális látóteret és biztonságos illeszkedést nyújt még plexiüveggel viselve is. A Dräger FlexiFit fejpántok még tovább fokozzák a kényelmet. Puha anyagának és ergonomikus formájának köszönhetően a maszk tökéletesen illeszkedik szinte minden viselőhöz. A fejpánt még sisak alatt is szinte észrevétlen. Innovatív formatervének köszönhetően a fel- és levétel során nem akad be viselője hajába. A maszk különleges keresztszíjai könnyen állíthatók, és biztosítják a nyomás és súly optimális eloszlását, így a maszk még kényelmesebben viselhető. A maszk három méretben (S, M és L) kapható, így mindig biztosítható az optimális illeszkedés.

Biztonságos: az innovatív termékjellemzők optimális biztonságot nyújtanak

​A Dräger félálarcai híresek precíziós formatervükről, amely garantálja az optimális védelmet. Így például a szelep lépcsőzetes kialakítása kivételesen erős zárást biztosít. A speciális formájú, rugalmas orr-rész az arc vonalait tökéletesen követve, rendkívül pontosan illeszkedik, még védőszemüveg viselésekor is. A Dräger X-plore® 3300 és 3500 két oldalán egy-egy bajonettcsatlakozó található, amelyre a Dräger X-plore családba tartozó bajonettszűrők szerelhetők. Ezek a szűrők a biztonságot is növelik: mindkettőt annyira egyszerű felszerelni, hogy gyakorlatilag lehetetlen hibásan rögzíteni őket.

Egyszerű: a könnyebb kezelés érdekében továbbfejlesztett formaterv

​Mindkét maszk a lehető legkevesebb alkatrészből készül. Ennek előnye a gyors és egyszerű tisztítás. Nincs szükség különleges képzésre sem a légzésvédő maszkok használatához, sem szét- és összeszerelésükhöz. A Dräger X-plore 3500 gyorscsatos szíjakkal van felszerelve. Így a maszk könnyen eltávolítható a nyaknál lévő csat kioldásával (anélkül, hogy először le kellene venni a sisakot). Amikor a maszk készenléti pozícióban van, a belső része a törzzsel párhuzamos marad, ami védi a szennyeződéstől.

A tökéletes készlet bármilyen munkához ​

Háromféle előre összeállított készlet kapható, amelyek tartalmazzák az X-plore 3000 félálarcokat és két szűrőt – a munkavégzéshez szükséges összes eszközt. A poros környezetben való munkához az építkezési készletet ajánljuk. A vegyi készlet a vegyszerekkel, gőzökkel és különféle részecskékkel való munkavégzéshez megfelelő – például mintavételhez, keverékek készítéséhez és takarításhoz. Ha pedig festékekkel vagy lakkal dolgozik, illetve szerves vegyületekkel, folyadékokkal, szilárd részecskékkel tisztít vagy készít elő felületeket, válassza a szobafestői készletet.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!