Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Dräger (Draeger) X-PLORE 1730 FFP3 NR D maszk

Youtube videos

Price:
€ 5.43 (€ 4.28 + VAT)
Unit price: € 5.43/pc
Availability: In stock

P1 (N80)

Lélegezzen nyugodtan, érezze magát biztonságban: A Dräger X-plore® 1700 könnyűvé és kényelmessé teszi a légzést. A CoolSAFE szűrőanyag ideálisan egyesíti a kis légzési ellenállást és a nagy szűrési teljesítményt egyetlen álarcban. A CoolMAX szelep hatékonyan kiengedi a nedves és meleg kilélegzett levegőt a szabadba. Ez különösen könnyűvé teszi a légzést és hűvösséget biztosít az álarc alatt.

Manufacturer: Dräger
Average Rating: Not Rated

Description

Hatékony védelem részecskék ellen:

  • A Dräger X-plore® 1700 a részecskeszűrő álarcok új generációja, amely hatékony védelmet nyújt a finom porok, szilárd és folyékony részecskék ellen, amelyek jelen vannak az iparban, bányászatban, specializált kereskedelemben, mezőgazdaságban és szolgáltatásokban. A portfolió választék mind a három EN védelmi osztályhoz (FFP1, FFP2 és FFP3) kínál álarcokat az EN149:2001 szabvány szerint. A szagtalanító változatok egy kiegészítő aktív szénréteget használnak a kellemetlen szagok ellen.

CoolMAX kilégzőszelep (opcionális):

  • Könnyű és kényelmes légzés: A rendkívül kicsi légzési ellenállásnak köszönhetően különösen könnyű lélegezni vele. Ráadásul a speciális tervezésű CoolMAX kilégzőszelep kiengedi a nedves és meleg levegőt, megakadályozva a hő felgyülemlését az álarcban, és lehetővé téve, hogy Ön hűvösben maradjon.

Kényelmes viselet a puha belső rétegnek köszönhetően:

  • A belső gyapjúréteg puha és hipoallergén, és taszítja a nedvességet hidrofób tulajdonságának köszönhetően. Így megőrzi a kis légzési ellenállást és a nagyfokú kényelmet biztosít, különösen hosszabb használat során.

Összehajtott forma és higiénikus egyéni csomagolás:

  • Minden Dräger X-plore® 1700 összehajtva tárolható a helymegtakarítás és a könnyebb szállíthatóság érdekében. Mindegyik álarc egyesével csomagolt egy műanyag zacskóban, hogy tiszta és higiénikus maradjon.

CoolSAFE szűrőanyag:

  • A speciálisan kifejlesztett CoolSAFE szűrőanyag több nagyteljesítményű szűrőközeget egyesít a kiváló szűrőteljesítmény eléréséért, rendkívül kis légzési ellenállás mellett. Továbbá, az álarcokat eldugulással szembeni ellenállásuk sikeres tesztelése érdekében alávetették a dolomitpor teszt fokozott követelményeinek, nagy pornak való kitettség mellett.

VarioFLEX fejpánt:

  • A körbefutó fejpánt stabil, rugalmas textilszalagból készül, amit könnyű fel- és levenni, nyomásmentesen illeszkedik. A puha, elszakíthatatlan gumi könnyen nyújtható, így jól illeszkedik a különböző fejméretekhez és megakadályozza a haj összegubancolódását.

Színkódolás a védelmi szint gyors felismerésére:

  • Gyors felismerés tévedés nélkül: A három védelmi szint sötétkék, világoskék és fehér színkódolásának köszönhetően nagyobb biztonsággal választható ki a megfelelő álarc.
 

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!