Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Douxo S3 Care sampoo 200 ml

Youtube videos

Price:
€ 10.76 (€ 8.48 + VAT)
Unit price: € 53.82/liter
Availability: In stock

Prémium minőségű sampon kutyák és macskák bőrének rendszeres ápolására. Kifejezetten gyengéd formulája hidratálja és erősíti a bőrt, megőrzi a bőr ökoszisztémájának barrier funkcióját. Minden szőrtípusra használható, még a legérzékenyebbre is.

Manufacturer: CEVA
Average Rating: Not Rated
Please select the accessory products you would like to add to the cart!
Douxo Care fültisztító folyadék 125 ml Douxo Care lotion auriculaire 125 ml
€ 10.53

Description

Leírás

Tudtad, hogy a kutyák és macskák bőre még az emberi csecsemő bőrénél is vékonyabb? Míg az ember bőrének hámrétege 10-15 sejtsorból áll, a kutyáé csak 3-5 sejtsor vastag. Ezért javasolt a kutyák és macskák érzékeny bőrének ápolásához kiváló minőségű, kifejezetten erre a célra kifejlesztett termékeket használni.

DOUXO® S3 CARE Sampont kedvenced bőrének rendszeres ápolására fejlesztettük ki és az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően kíméletes a bőrhöz. 

Előnyök

DOUXO® S3 CARE Sampon hidratáló és gubancosodást gátló sampon kutyák és macskák számára. Kímélő formuláját kifejezetten rendszeres használathoz terveztük, és a sampon minden szőrtípusra használható, még a legérzékenyebbre is. Tisztítja és erősíti a bőrt, a szőr puha és fényes lesz, egyben óvja is a bőrbarriert a külső káros hatásoktól, például baktériumoktól, gombáktól és allergénektől. A termékek pH-ját kifejezetten úgy állítottuk be, hogy támogassa egy nagy egyedszámú és gazdag mikrobióta kialakulását.

DOUXO® S3 CARE Sampon kifejlesztésénél a hatékonyság, biztonság és fürdetési élmény tökéletes egyensúlyára törekedtünk.

DOUXO® S3 termékcsalád minden tagja Ophytriumot tartalmaz, egy exkluzív, tisztított természetes összetevőt, amelyet gondosan választottunk ki rendkívüli kíméletessége és a bőr barrierekre egyidejűleg kifejtett hármas hatása miatt: erősíti, megnyugtatja, egyensúlyban tartja a bőr ökoszisztémáját.

Összetevők

Ophytrium, pantenol, pentavitin, B3-vitamin, kímélő tisztító összetevők, hipoallergén illatanyag

Így használd! 

Nedvesítsd be a szőrt meleg vízzel. A sampont masszírozd bele a szőrbe és hagyd 5-10 percig hatni, mielőtt leöblítenéd. Ne kerüljön bele a szembe! Szükség szerint ismételd meg a samponozást.

Egy pumpálásnyi sampon szükséges 2 testtömeg kg-ra, használj dupla adagot, ha kedvenced szőre hosszú vagy dús.

Egy 200 ml-es flakon 100 pumpálásnyi sampont tartalmaz.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!