Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

C-11 complex porcvédő tabletta 60db-os

Price:
€ 22.68 (€ 17.85 + VAT)
Unit price: € 0.38/pc
Availability: In stock
Ízület- és porcvédő C11 tabletta kutyák részére. Hozzáadott összetevőivel -mint a glükozamin, kondroitin, kollagén és MSM- segíti az ízületek és a porcok regenerációját.
Manufacturer: Vitamed Pharma Kft.
Average Rating: Not Rated

Description

Hatóanyag: 11 összetevőt tartalmazó, második generációsporcregeneráló készítmény

Célállat faj: kutya.

Javallatok:

• Védelmet jelenthet a fejlődés korai szakaszában,kölyökkutyák intenzív növekedési periódusában,amikor bármelyik porc- és ízületalkotó hiánya kritikus következményekkel járhat.

• Alkalmazható a felnőtt- és időskori porckárosodások megelőzésére, az egészséges ízületi működés támogatására, az inak, a szalagok, az ízületi tok,a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának elősegítésére

• Különösen javasolt helyreállító ízületi műtétek előtt és után a regenerációs folyamatok felgyorsítására.Rendkívül biztonságos, mellékhatása még nagyobb dózisokban sem ismert, együtt alkalmazható bármilyen gyulladáscsökkentő kezeléssel.
• Ízületgyulladás és bármilyen típusú degeneratíporcelváltozás esetén használható

Alkalmazás módja:1 ízesített tabletta 20 testtömeg kilogrammra naponta egyszer.Az alkalmazás első 5 hetében (ún. feltöltési időszak)dupla dózis, azaz 2 tabletta/20 ttkg adása javasolt.A tünetek a C-11 Complex porcvédő első beadásától számított két héten belül enyhülnek, de a kívánt hatás elérése érdekében célszerű a tablettát kúraszerűen,3 hónapon át folyamatosan alkalmazni. Súlyos ízületkárosodás esetén a tabletta folyamatos adagolása javasolt. A tabletta különlegessége a kétrétegű ízesítés.A külső réteg sonka ízű, kellemes illatú, ezért az állatok a legtöbb esetben szívesen elfogyasztják.Beadható kis falatban vagy a táphoz keverve is, ekkor a tabletta belsejéből felszabaduló máj íz válik dominánssá

Adagolás:

  • 20 ttkg alatt: napi 1 tabletta
  • 20 - 40 ttkg: napi 2 tabletta
  • 40 ttkg felett: napi 3 tabletta


Kiszerelés: 60 db

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!