Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Bio Collar Plus illóolajos gyógyszeres nyakörv kutyáknak

Price:
€ 5.68 (€ 4.47 + VAT)
Unit price: € 0.09/cm
Availability: In stock
A Beaphar bio nyakörv természetes olajok segítségével ápolja kedvenceinket. Folyamatos használata frissítő és higiénikus hatású, emellett segít a külső élősködők távol tartásában.
Manufacturer: Beaphar
Average Rating: Not Rated

Description

Az eukaliptusz jellegzetes illatának köszönhetően távol tartja a bolhákat, kullancsokat és szúnyogokat, de a benne található cineol nevű aktív anyag is riasztó hatással van a rovarokra. Emellett az eukaliptusz antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással is bír. A Beaphar bio nyakörv természetes olajok segítségével ápolja kedvenceinket. A nyakörv felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában. Folyamatos használata frissítő és higiénikus hatású, emellett segít a külső élősködők távol tartásában is. Az irritált bőrt nyugtatja, csökkenti a viszketést, vakaródzást. Az olajok repellens hatását a régóta fennálló használat és a tapasztalatok igazolják. 

Alkalmazás: Helyezze a nyakörvet az állat nyakára a csaton átfűzve. Ügyeljen rá, hogy a nyakörv ne legyen túl szoros. A csaton túlnyúló részt vágja le. Hatását 4 hónapon keresztül fejti ki. 

Összetevők: csombormentaolaj, eukaliptuszolaj. Tartalmaz D-limonen-t. Ez az anyag allergiás reakciót válthat ki.

Tartalom: 1 db nyakörv (65 cm)

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!