Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Fültisztító folyadék kutyáknak és macskáknak

Price:
€ 8.13 (€ 6.40 + VAT)
Unit price: € 0.16/ml
Availability: In stock
A Beaphar fültisztító folyadék segít eltávolítani a kutyák és macskák külső hallójáratában felhalmozódott fülzsírt és egyéb szennyeződéseket.
Manufacturer: Beaphar
Average Rating: Not Rated

Description

A Beaphar fültisztító folyadék segít eltávolítani a kutyák és macskák külső hallójáratában felhalmozódott fülzsírt és egyéb szennyeződéseket. Alkoholt nem tartalmazó, kíméletesen ható ápolószer, mely nem irritálja a fület. MSM-tartalma (methyl sulphonyl methane) a hallójárat finom bőrének speciális ápolását szolgálja. Az MSM természetes kénforrás, melynek rendszeres használatával elősegíthető az allergiás reakciók enyhítése, támogatja a gyógyulási folyamatokat és javítja a közérzetet.

Alkalmazás: A tartály végén található gumis pipettarészt telítse az oldattal, majd a fül méretétől függően cseppentsen 6-8 cseppet az állat fülébe. A fültő masszírozásával oszlassa el a folyadékot. 1-2 perc elteltével tiszta gézlappal vagy vattával törölje ki a külső hallójáratból a feloldott szennyeződést. Ne nyúljon a hallójárat mélyére, csak a külső részt tisztítsa. Szükség esetén az eljárást meg lehet ismételni. Kizárólag állategéészségügyi vagy állategészségügyi célra!

Összetétel: Aqua, glycerin, polysorbate 80, myrtrimonium bromide, menthol, dimethyl sulfone, chlorhexidine digluconate.

Tartalom: 50 ml

Dosage 6

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!