Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu

Északi kutyafajták

Price:
€ 2.89 (€ 2.75 + VAT)
Unit price: € 2.89/piece
Availability: In stock
E sorozat informál az egyes kutyafajták karakteréről, tulajdonságairól, tartásáról és táplálásáról, kiképzéséről, kutyabetegségekről és azok kezeléséről, csakúgy mint a  kölykök neveléséről vagy a kutyakiállításokról. Hogy az ember és a kutya együttélése örömteli és elviselhető legyen és maradjon.
Manufacturer: Elektra Kiadóház
Average Rating: Not Rated

Description

Szibériai ​husky, alaszkai malamut, grönlandi kutya, szamojéd, kanadai eszkimókutya, akita inu, elghund, karéliai medvekutya, norrbotten spicc, lundehund, finn spicc, lappkutya, lajka, izlandi kutya, vastagöta spicc, norvég buhund.

Hazájuk kemény klimatikus viszonyai és az általuk végzett munka szorításában az északi kutyáknak különleges tulajdonságai fejlődtek ki. Külsejük pompás; arktikus körülmények elviselésére alkalmas szőrzettel és erőteljes felépítésű testtel büszkélkedhetnek, rendkívüli természetük fáradhatatlan munkaszeretetben, feltétlen hűségben és csodálatra méltó kitartásban tánik ki. A gyakran hangoztatott véleménnyel ellentétben, hogy a szánhúzás állatkínzás és nálunk luxus, megtudjuk ebből a könyvből, hogy az itteni tenyésztésnek az a célja, hogy az északi kutyák különleges tulajdonságai fennmaradjanak; ha semmibe vennénk ezeknek az északi kutyáknak a belső indíttatású vonzódását az aktív élethez és eredendő buzgóságukat, akkor ezek az értékes tulajdonságok elsatnyulnának.

Annamarie Kolbe, többek között északi kutyafajták bírája, megvilágítja ezeknek a fajtáknak a kulturális és történeti hátterét, és amellett beavat a jelenlegi létjogosultságába, „második hazájukban”, Közép-Európában. Anneliese BRaun alaposan megismertet saját, hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataival a szánhúzóversenyeken, az alapvető tudnivalókkal az alapkiképzésnél és a lelkesítő sport tréningjeinél.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!